Ingen 0x10c på årets MineCon
0

Ingen 0x10c på årets MineCon

nov 21 Spill.no  

Minecraft-skaper Markus “Notch” Persson meldte denne uken fra på Twitter om at hans kommende prosjekt 0x10c ikke blir å finne på årets MineCon-konferanse som arrangeres til helgen.

Stille fra verdensrommet

Vi var nok ikke alene om å håpe om mer nytt om det mystiske spillet når Mojang inviterer til MineCon i Disneyland Paris denne helgen, men som Notch selv måtte konstatere på Twitter, ser det ikke ut til å la seg gjøre.

– Jeg hadde håpet å kunne vise frem noe Ox10c-greier på MineCon, men det kommer ikke til å skje. For øvrig: mineconmineconmineconmineconminecon! #minecon, heter det i den ambivalente Twitter-meldingen fra Notch.

Åpen park

Årets konferanse kommer imidlertid til å by på en rekke andre godbiter, som paneldebatter, spillområder, utstillinger, og til og med kortere køer enn fjorårets såkalte LineCon i Las Vegas.

Og på toppen av det hele, reserveres hele lørdagskvelden i Disneyland for konferansedeltakerne, som helt gratis kan slå seg løs i den enorme fornøyelsesparken. MineCon går av stabelen 24.-25. november.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.