Ingen 1080p i Wii U-utgaven
0

Ingen 1080p i Wii U-utgaven

sep 04 Spill.no  

Sjef for Straight Right Tom Crago avkrefter ryktene om at Mass Effect 3 vil få 1080p-grafikk i den kommende versjonen for Nintendos nye konsoll Wii U.

HD-klart

Straight Right er studioet som er ansvarlig for overgangen til Wii U, som ifølge tidligere rykter ville bli den peneste konsollversjonen av spillet. Nå går imidlertid Crago ut med følgende kalddusj:

– Spillet vil kjøre 720p, forteller Straight Right-sjefen til Official Nintendo Magazine UK.

Se trailer

Vi regner med at spillet likevel vil la seg oppskalere for de som har investert i full-HD-skjerm, og Wii U-utgaven vil uansett få en del eksklusive godbiter for å gjøre det litt ekstra attraktivt i lanseringssjiktet til Nintendos nye konsoll. Men ingen 1080p, altså.

Mass Effect 3 er utviklet av Bioware og utgitt av EA for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Wii U-utgaven utføres av Straight Right, og blir utgitt på lansering av Wii U-konsollen.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.