Ingen enspillerdel i C&C
0

Ingen enspillerdel i C&C

aug 21 Spill.no  

Electronic Arts har annonsert at det kommende gratisspillet Command & Conquer vil lanseres uten noen enspillerdel.

Flere kommer etter

Både samarbeid og konkurranse skal ifølge BioWare Victory-sjef John Van Caneghem være fokuset i første omgang, mens ytterligere innhold skal legges til basert på tilbakemeldinger fra publikum. Nøyaktig hvordan dette skal gjennomføres er ennå ikke annonsert.

Se trailer

Spillet het opprinnelig Command & Conquer: Generals 2, og var en direkte oppfølger til det populære strategispillet fra 2003, men forrige uke ble det klart at spillet blir en del av et større online-univers, som rett og slett bare heter Command & Conquer. Planen er ifølge Van Caneghem å inkludere spill fra andre Command & Conquer-serier.

– Vi bestemte oss for å velge Generals som det første settet med spill vi bygget inn i universet, men vi kommer til å utvide etter det, med Tiberium og Red Alert i tillegg til noen andre. Men Generals 2 var det første, og det var en av de som solgte best, i tillegg til noe fanbasen har spurt etter i lang tid.

Command & Conquer utvikles av BioWare Victory og utgis av Electronic Arts eksklusivt for Origin-plattformen på PC. Spillet skal lanseres en gang i 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.