Ingen Mass Effect 3 i år
0

Ingen Mass Effect 3 i år

mai 05 Spill.no  

Mass Effect 2 kom på andreplass på vår kåring av fjorårets beste spill, og forventningene til det tredje spillet i serien er skyhøye i vår lille redaksjon. Derfor var det litt surt å motta pressemelding om at Shepards tredje romeventyr nå har blitt utsatt til 2012.

– Trenger mer tid

Produsent Casey Hudson skriver på Facebook-siden til spillet at spillet nå skal slippes i løpet av de tre første månedene i 2012, og at grunnen til at spillet er utsatt er at de trenger mer tid for å forsikre seg om at spillet overgår alle forventninger, noe som jo unektelig lover godt.

Mass Effect 3 fortsetter romeventyret om Commander Shepard og hans kamp for å redde menneskeheten. I det tredje spillet i serien vil vi blant annet få besøke jorda, som blir invadert av en fremmed rase.

Mass Effect 3 utvikles av Bioware og utgis av Electronic Arts. Spillet lanseres på PC, Xbox 360 og Playstation 3 i starten av 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.