Ingen TimeSplitters 4 på vei
0

Ingen TimeSplitters 4 på vei

apr 30 Spill.no  

En Crytek-ansatt nettstedet CVG har vært i kontakt med avviser ryktene om at TimeSplitters 4 er under utvikling hos selskapet.

Apeteori

Forrige ukes rykter om en spillbar versjon av det høyst etterlengtede TimeSplitters 4 ser ut til å ha vært en smule overdrevet. En talsperson for studioet har vært i kontakt med nettstedet CVG, og presenterte først tulleversjonen, hvor de hevdet å ha brukt opp hele budsjettet på aper, for å teste ut teorien om at hvis man gir et uendelig antall aper skrivemaskiner, vil de til slutt skrive for eksempel Shakespeare.

Da nettstedet ba om et litt mer seriøst svar, var det kort og kontant:

– Nei, det er ikke under utvikling.

Da Free Radical, som blant annet står bak den humoristiske skytespillserien TimeSplitters, ble lagt ned, ble de en del av Crytek, og det har derfor versert rykter om en oppfølger hver gang Crytek planlegger en annonsering.

Vi nekter selvsagt å gi opp håpet, og satser på at Cryteks neste annonsering er TimeSplitters 4. 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.