IO Interactive åpner nytt studio
0

IO Interactive åpner nytt studio

jan 16 Anders Lønning  

Den danske Hitman utvikleren utvider med å åpne et nytt studio i Malmø. I en pressemelding signert av IO sjef Hakan Abrak lyder det.

– Vi er begeistret og stolte av å presentere IOI Malmø. Vi utvider IOI for å ta del i et sprudlende spillutviklings miljø og for å dele av vår unike IOI kultur i denne fantastiske byen.

Hakan forteller videre at teamet i Malmø kommer i første omgang til å jobbe med utviklingen av mer innhold til HITMAN, men fortsetter også med å si:

– Videre lar dette oss vokse til å kunne lage helt nye og spennende prosjekter, univers og nye serier. Med andre ord er IOI Malmø og København en familie.

Betyr dette at vi snart får mer Freedom Fighters? Jeg krysser fingrene

Abrak peker også på valget om å åpne selskapets nye studio i Malmø var et naturlig valg ettersom byen har et etablert spillutvikler miljø, og at han personlig tror at byen har potensialet for å bli selve episenteret i skandinavisk spillutvikling.

Anders sine tanker: Det ble sådd tvil om IO’s fremtid etter at de fysiske salgene til HITMAN 2 ikke stod i stil med salgstallene til spillet som kom to år tidligere. Selv om det er for tidlig å friskmelde dem helt, så kan vel utvidelsen være som et sunnhetstegn å regne? Vi håper i hvert fall det.

 

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.

Legg igjen en kommentar

You must be logged in to post a comment.