Japansk salgsrekord for 3DS
0

Japansk salgsrekord for 3DS

feb 20 Spill.no  

Nintendo har annonsert at fem millioner 3DS-konsoller er solgt på det japanske markedet, 52 uker etter lansering. Det er ny rekord, melder Andriasang.

Den stygge andungen

Det var ikke få som spådde en dyster fremtid for Nintendos håndholdte nysatsing da den ble lansert i fjor. Labre salgstall førte til at selskapet måtte dumpe prisen bare måneder etter lansering, og de neste månedene gikk med til å blidgjøre de som kjøpte den til full pris. Men så skjedde det noe. Salget skjøt i været,  mye takket være en serie av gode titler.

Nå, 52 uker senere, forteller Nintendo at hele fem millioner konsoller har blitt solgt over disk til japanske kunder, og den tilsynelatende svake underdogen står plutselig som den konsollen som har nådd dette salgsmerket raskest i japansk historie. På andre plass finner vi Nintendo DS, som brukte 56 uker på bragden, og til slutt Game Boy Advance, som brukte 58.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.