Jentene våre blir med!
0

Jentene våre blir med!

sep 07 Martin Moen  

FIFA er et av verdens største fotballspill og har fans over hele verden og alle platformer. Hvert år lanseres et nytt spill i serien, og vi ser mer innhold, bedre fysikk, animasjoner, funksjoner osv. Nå kan vi i Norge derimot se frem til noe helt speselt i FIFA 17; endelig kommer kvinnelandslaget med!

 

“At landslagsjentene er med i FIFA 17 er et tegn i tiden på at jente/kvinnefotball er både viktig og riktig. Verdens største idrett, og kvinnefotballen vokser stadig i omfang og popularitet. Det er også et bidrag i det å komme litt tettere på spillerne, og skape en relasjon med publikum og fans”, sier Jan Ove Nystuen fra Norges Fotballforbund, som sammen med jentene gleder seg til å forsvare Norges ære i FIFA 17!


FIFA 17 slippes 29. September, og vi ser frem til å kunne bringe både herre- og kvinnelandslaget til toppen av alle mesterskap da!

About Martin Moen

Spillutvikler som holder til i Trøndelag med bachelor innen spillutvikling og -produksjon. Har en bred smak innen spill, men foretrekker spill der jeg kan spille med/mot venner. PC Master Race!