Jon Cato ny redaktør i Spill.no
0

Jon Cato ny redaktør i Spill.no

Som våre faste lesere vet ble Spill.no lansert 1. oktober i fjor. I løpet av det halve året som har gått siden dette har Spill.no blitt en svært populær nettside for spillinteresserte. Med over 81.000 unike besøkende i uken er vi det største spillnettstedet på TNS Gallup sine offisielle topplister for norske nettsteder.

Styrker satsningen

Nå utvider vi i Spill.no satsingen ytterligere, og ansetter spillveteranen Jon Cato Lorentzen. Lorentzen har skrevet om spill siden 1995, og har blant annet vært spillanmelder for VG og Aftenposten, samt redaktør for spillmagasinet Gamereactor. Jon Cato har også skrevet om spill for bransjebladet FaroJournalen og vært juryleder for Gullstikka to ganger.

– Etter to år i Gamereactor gleder jeg meg over denne muligheten til å være med å utvikle et nytt norsk spillmedie. Jeg har fått frie tøyler til å definere den redaksjonelle profilen til Spill.no, og har en drøss med idéer til hvordan siden skal utvikle seg. Spill.no har allerede imponerende lesertall og et svært engasjert community, og jeg er sikker på at både nye og gamle lesere vil sette pris på den videre utviklingen av det redaksjonelle innholdet, sier Jon Cato Lorentzen.

– Vil løfte Spill.no til nye høyder

Nåværende redaktør i Spill.no, Erling Løken Andersen, er også fornøyd med ansettelsen av Jon Cato Lorentzen:
– Det har vært en spennende prosess å etablere Spill.no som en ny norsk nettside for spill, og i løpet av de første seks månedene har vi rukket å bli en av de mest populære norske nettstedene for spill. Nå er vi klar til å ta et steg videre, og
vi føler at Jon Cato med sin brede erfaring fra spillbransjen er rette mann til å løfte Spill.no til nye høyder.

Jon Cato Lorentzen trer inn i stillingen som redaktør for Spill.no 1. april 2010. Erling Løken Andersen går over i stillingen som ansvarlig redaktør fra samme dato.

Vi i Spill.no håper dere leserne hjelper oss å ønske vår nye redaktør hjertelig velkommen!

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.