Jungelfeber i Minecraft
0

Jungelfeber i Minecraft

jan 21 Spill.no  

Utvikler Mojang og hovedansvarlig Jens Bergensten har annonsert nye elementer som jungel og jungeldyr i kommende oppdatering til sandkassespillet Minecraft.

Ute til testing

Selv om Markus “Notch” Persson for lengst har gitt fra seg ansvaret for det umåtelig populære indie-spillet Minecraft, er det tydeligvis nok av skapervilje igjen hos Mojang og Jens “Jeb” Bergensten, som har overtatt roret. Jeb slapp nylig en melding på Twitter med et bilde av en ny jungel-biom (se hovedbilde) som satte i gang mølla på internett ganske effektivt. I en senere melding la han til at også jungeldyr er planlagt å dukke opp i spillet, men de blir ikke inkludert i  Snapshot 12w03a som lagt ut for testing rett før helgen. Sammen med denne ble følgende oppdateringer listet opp:

  • Ladders regained their collision box, and vines are climbable when they have a solid block behind them
  • Added jungle biome (requires a new world) with new tree and leaf types
  • Updated language files
  • Dispensers will place mobs instead of releasing the spawner egg
  • Zombies have new path-finding AI
  • Wolves have new AI and can be bred (when tame)
Forsmak
YouTube-brukeren PaulSoaresJr har tatt en titt på testoppdateringen, og gir deg en sniktitt på de kommende elementene i en serie med videoer. I denne første videoen er det jungelen, ulveoppdrett og de nye dispenserne som skal til pers.

Se video

Minecraft er utviklet og utgitt av Mojang for PC og en rekke mobilplattformer, og er også på vei til Xbox 360.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.