Kan dette være Cyberpunk 2077 samlerutgaven?
0

Kan dette være Cyberpunk 2077 samlerutgaven?

jun 09 Anders Lønning  

Vær forberedt på en litt rar en dere…

Over på spillforumet ResetEra går det for øyeblikket varm over to tråder startet av en med brukernavnet vestan, som påstår å ha mottatt to bilder av en kompis som tilsynelatende skal vise frem standard og samler utgavene av det kommende storspillet Cyberpunk 2077.

Kompisen til vestan påstår at bildene skal være lekket fra en fransk butikkjede som igjen skal ha mottatt dette fra en av distributørene av spillet som en del av markedsføringen. Selvfølgelig har vi ingen måte å bekrefte autentisiteten av disse lekkasjene, men for et så pass utrent øye som jeg har, kan det se ut til at dette sikkert stemmer. CD Projekt Red har helt siden The Witcher: Enhanced Edition kjørt hardt på samlerutgaver som har vært verdt å få med seg.

For de som har forhåpninger om at dette betyr vi får spillet allerede nå til høste, har Jason Schreier, kjent supersnuser fra Kotaku, allerde vært ute for å si at han tror det er usannsynlig.

Du kan lese mer om hvorfor han mener det her. 

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.

Legg igjen en kommentar

You must be logged in to post a comment.