0

Kan du overleve i Nord-Norge?

TROMSØ: Tror du at du kan overleve den (apokalyptiske) Nord-Norske vinteren?

Bohemia Interactive, som er mest kjent for Arma-spillene, og ikke minst Arma 3 modden DayZ, lager et nytt overlevelses skytespill med en verden basert på Tromsø. Spillet kommer eksklusivt til Xbox One sitt Game Preiview / early access program, og heter Vigor.

Handlingen i Vigor er satt til et alternativt 1991, hvor menneskeheten må komme seg på beina igjen etter en atomkrig i Europa. Spillet vil naturligvis ha et crafting-system, og en form for basebygging. 

Vigor er Bohemia Interactive sitt første spill laget med Unreal som spillmotor. Tidligere har de brukt sin egen motor, Real Virtuality, for å lage Arma-spillene.

Spillet kommer først med noe de kaller en Premium Founder Pack i løpet av året, mens en Free-to-play versjon lanseres iløpet av 2019. 

FLOTTE UTSIKTER: Langt mot nord, på nesten 70-grader!

Det er kanskje ikke alltid like stas å reise hjem igjen?

About Stig Kenneth Limmesand

Stig Kenneth Limmesand. 25 år og enda ikke voksen. Bachelorgrad i videojournalistikk. Spiller alle mulige spill, men foretrekker eventyr og platformere. Favorittene er blant annet Mario, Zelda, Crash, Metal Gear Solid, Kingdom Hearts og Rock Band.

Legg igjen en kommentar

You must be logged in to post a comment.