Kena: Bridge of Spirits utsatt til neste år
0

Kena: Bridge of Spirits utsatt til neste år

sep 12 Anders Lønning  

Teamet bak spillet som spratt opp på listen over spill vi ser mest frem til under den offisielle avdukingen av PlayStation 5 sier de trenger litt mer tid på grunn av de mange utfordringene 2020 har medført:

– Ember Lab teamet er overveldet og ydmyke ovenfor den positive responsen og overøsingen av støtte Kena: Bridge of Spirits har fått. Deres hyggelige ord og entusiasme for spillet har vært en inspirasjon for laget.

– Dette året har medført seg mange utfordringer og vår overgang til å jobbe hjemmefra har forårsaket at utviklingen har gått treger enn vi hadde håpet. Derfor har vi tatt det vanskelige valget av å utsette lanseringen av Kena: Bridge of Spirits til første kvartal 2021. Vi tar ikke lett på denne avgjørelsen, men føler det er det beste for både spillet og teamet vårt. Vi kommer til å bruke denne timen på å gi spillet den finpussen det fortjener og for å kunne lever en opplevelse som er i tråd med vår visjon og deres forventninger.

– Vi ser frem til å dele mer om Kena de kommende månedene og levere en fantastisk opplevelse tidlig neste år.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.