Kinect skal kunne lese på leppene dine!
0

Kinect skal kunne lese på leppene dine!

nov 28 Spill.no  

Nettsiden Eurogamer har snakket med kilder som hevder de har informasjon om oppfølgeren til bevegelsessensoren Kinect. Presisjonsnivået skal være skrudd i været, og den skal også være innebygd i oppfølgeren til Xbox 360.

Måleteknologi

Ifølge kildene til Eurogamer blir Kinect 2 langt mer nøyaktig enn forgjengeren, blant annet skal den klare å lese på leppene til spilleren, og også se om spilleren er sint eller blid. Mikrofonen vil analysere toneleiet til spillerens stemme, og sammen med ansiktsdataen vurderer Kinect 2 sinnsstemningen til spilleren.

Eurogamer påpeker videre at dataoverføring via USB-kabel forhindrer mye av potensialet til den nåværende Kinect-sensoren, og at mulighetene for dataanalyse og oppløsningen i bildet kameraet scanner inn vil bli sterkt forbedret med Kinect integrert i konsollen, slik planen vistnok er for neste generasjon med Xbox.

Rykter på nettet vil ha det til at Microsofts neste Xbox-konsoll kan bli lansert allerede høsten 2012. Vi vil nok ikke få noe nærmere informasjon eller bekreftelse av disse og resten av ryktene i saken her før tidligst i januar under CES-messa i Las Vegas.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.