Kjappe oppdateringer til MW3
0

Kjappe oppdateringer til MW3

mai 19 Spill.no  

Infinity Wards Robert Bowling lover dyrt og hellig at spillerne skal slippe å måtte vente i evigheter på oppdateringer som fjerner smutthull i deres kommende Call of Duty: Modern Warfare 3.

Eksepsjonell brukerstøtte

Det er tydelig at klagekoret fra Modern Warfare 2-spillere verden over har satt sitt preg på Infinity Ward. Den gang var det nemlig utviklerens manglende evne til å gripe tak i åpenbare juksemuligheter i spillet raskt nok som vekket spillernes vrede, og det er et rykte man helst ikke skal ha på seg når oppfølgeren venter rundt hjørnet.

Via sin Twitter-konto beroliget han nylig sine følgere ved å understreke at brukerstøtten etter lansering kommer til å være “eksepsjonell”, og at oppdateringer formelig kommer til å hagle over spillerne. Tiden vil vise hvorvidt arbeidsgiveren hans klarer å leve opp til dette, men de fleste er nok enige om at holdningen i det minste er et steg i riktig retning.

Call of Duty: Modern Warfare 3 utvikles av Infinity Ward og gis ut av Activision til PC, Playstation 3 og Xbox 360. Lansering er satt til 8 november i år.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.