Kjemp mot zombier – i virkeligheten!
0

Kjemp mot zombier – i virkeligheten!

mar 26 Spill.no  

Vi er glad i zombier her i Spill.no, så glade at vi seriøst vurderer å legge sommerferien til England for å få med oss Zombie Shopping Mall Experience, der vi får slåss mot zombier i virkeligheten!

Fire intense timer

Herligheten koster 119 pund, eller i overkant av tusen kroner, og lar deg og noen venner kjempe for å overleve i tre timer et nedlagt kjøpesenter fylt med zombier. Utstyrt med softguns og omringet av blodtørstige zombier lover arrangørene en opplevelse du sent vil glemme.

Opplevelsen er inspirert av TV-spill som Left 4 Dead, og i tillegg til at kjøpesenteret er stappet med zombier lover arrangørene en rekke skremmende spesialeffekter.

Noe for deg i sommerferien? Sjekk ut Mashable.com som har laget en video om eventet. Og besøk hjemmesiden til Zombie Shopping Mall Experience, der du kan bestille dato.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.