Kjøp uferdige spill på Steam
0

Kjøp uferdige spill på Steam

mar 21 Spill.no  

Den populære digitale spillbutikken Steam har åpnet for kjøp og salg av uferdige spill. Utviklere kan nå selge beta- og alfa-versjoner av spillene, og få feedback fra spillere som spiller de uferdige prototypene.

Early Access

Tjenesten går under betegnelsen Early Access, og skal ifølge Valve gi spillerne mulighet til å gå bak scenene og oppleve utviklingen av spillene på egen hånd samtidig som de får muligheter for å gi tilbakemeldinger til utviklerne mens spillene blir utviklet.

– Vi liker å tenke på spill og spillutvikling som en tjeneste som vokser og utvikler seg sammen med kunder og community. Det har vært flere fremtredende titler som har omfavnet en slik utviklingsmodell nylig, og fastslått at det er verdifullt. Vi ønsker å støtte og oppmuntre utviklere som vil slippe spillet tidlig, involvere kundene og bygge varige forhold som hjelper alle å lage bedre spill, skriver Valve på Steam.

I første omgang er 12 utferdige spill tilgjengelig på Steam, prisen varierer fra fem euro for utforskningsspillet Under the Ocean til 25 euro for alfa-versjonen av Arma 3. Spillerne får selvsagt fullversjonene av spillene når de er ferdig utviklet.

Disse spillene er tilgjengelig via Valve’s Early Access-tjeneste:
Arma 3 Alpha
Kenshi
Starforge
Kerbal Space Program
Prison Architect
Kinetic Void
Gnomoria
Under the Ocean
Patterns
Drunken Robot Pornography

Hva synes du? Er det greit å betale for uferdige spill? Diskuter i kommentarfeltet under!

Kilde: Eurogamer, Steam

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.