Klar for fransk galskap?
0

Klar for fransk galskap?

aug 19 Spill.no  

En av de mest underholdende presentasjonene vi var til stede på under E3 var da Rayman-skaperen Michel Ancel viste frem Rayman Origins på Ubisofts pressekonferanse. Spillet minner litt om New Super Mario Bros. Wii, altså et todimensjonalt plattformspill der flere spillere kan samarbeide.

Fransk galskap

Men i motsetning til New Super Mario Bros. Wii er Rayman Origins gjennomsyret av fransk galskap. Spillet har en herlig håndtegnet stil, og er stappet med parodier av andre spill og finurlige samarbeidselementer.

Under Gamescom-messen i Tyskland denne uka slapp Ubisoft en fersk trailer som viser litt av hvilken humor de satser på i det kommende spillet. Din type humor? Sjekk selv:

Rayman Origins utvikles og utgis av Ubisoft. Spillet skal lanseres på Xbox 360, Playstation 3 og Nintendo Wii før jul i år.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.