Klart for ny zombie-høst
0

Klart for ny zombie-høst

mar 07 Spill.no  

Telltale Games har offentliggjort planer om å slippe sesong to av det kritikerroste zombiespillet The Walking Dead til høsten, melder Game Informer.

Miforståelse

Etter et nylig intervju med nettstedet Eurogamer, hersket det en stund tvil om det var høsten i år eller neste år det var snakk om. Nå har imidlertid utvikler og utgiver Telltale Games bekreftet overfor Game Informer at vi skal slippe å vente lenger enn til etter sommeren i år før den etterlengtede oppfølgeren invaderer spillmarkedet.

Mer som på TV

Det har vært et populært poeng å påpeke hvor forskjellig TV-serien og spillet har tolket grunnmaterialet i tegneserien The Walking Dead, men Telltale planlegger å samkjøre mer med TV-serien i den kommende sesongen – og åpner for muligheten til å hente rollefigurer fra TV-serien til spillet hvis det passer seg.

I tillegg planlegger det flittige studioet å slippe ytterligere The Walking Dead-innhold i spillform, for å stagge abstinensene frem til sesong to slippes. Det kan med andre ord bety at det blir mer zombiedrama allerede i løpet av sommeren. Vi klager ikke.

The Walking Dead er basert på tegneserien av Robert Kirkman og utvikles og utgis av Telltale Games for Xbox 360, PlayStation 3, PC og iOS. Sesong to forventes i løpet av høsten 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.