Kojima avviser MGS5-rykte
0

Kojima avviser MGS5-rykte

jul 17 Spill.no  

Skjermbilder fra det nyannonserte Metal Gear Solid 5 som skal ha vært fra San Diego Comic-Con var falske, avslører Kojima og Konami.

– Elsker spekulasjon

Spillet, som ble bekreftet av serieskaper Hideo Kojima for knapt en måned siden, har ikke blitt vist frem på Comic-Con i San Diego, verken på messegulvet eller bak lukkede dører. Dette bekrefter Konami nå, etter at bilder av Metal Gear Solid 5-logoen som etter sigende skulle stamme fra tegneseriemessen har florert på nettet de siste dagene. 

– Jeg lurte på hva som skjedde, så jeg lette på nettet og fikk se hva grunnen var, forteller Kojima på Twitter.

– Men tittellogoen er fullstendig falsk. Jeg beklager for de som så frem til det, legger han til.

«I was wondering what was up, so I checked the net and was able to see the cause,» Kojima wrote on his Twitter account (via Andriasang). «However, that title logo is completely fake. I apologise to those who were looking forward to it.»

– Sant eller ikke, vi elsker litt spekulasjon, følger Konami opp via sin engelske Twitter-konto, og legger til at karen som hevder å stå bak ryktene har vært i kontakt med dem.

Men det betyr ikke at spillet ikke er under utvikling. Kojima bekreftet dette forrige måned, og fortalte videre at spillet kommer til å fokusere tungt på infiltrasjon, og at han ønsker et snev av den sosiale interaksjonen fra Deus Ex: Human Revolution i spillet. Og det blir atter et gjensyn med Solid Snake.

Metal Gear Solid 5 utvikles av Kojima Productions, men verken utgiver eller plattform er foreløpig annonsert.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.