Kveldens høydepunkt?
0

Kveldens høydepunkt?

feb 21 Spill.no  

Under gårdagens PlayStation 4-pressekonferanse i New York, valgte utgiver Ubisoft å fokusere på sin ferske storsatsing Watch Dogs.

E3-favoritten

Fjorårets E3 var, i mangel på neste generasjons konsoller, en relativt kjedelig affære, men ett spill stakk seg ut. Ut av det blå dukket en til da totalt ukjent tittel opp på Ubisoft-pressekonferansen, og endte opp som den største snakkisen for spillåret 2012. Spillet vi snakker om er selvsagt Watch Dogs, hvor alt kan hackes.

Les alt om PlayStation 4-avsløringen her

Watch Dogs er satt til nær fremtid, og beskriver en verden hvor all elektronikk er koblet opp mot et felles nettverk. Får man tilgang på dette, er det plutselig bare fantasien som setter grenser for hvor mektig man vil bli. I den nye videoen, som var betraktelig lysere og fargerik enn E3-presentasjonen, ser vi vår helt bekjempe småkriminalitet i urbane omgivelser. Jegeren blir etter hvert byttet når politiet bryter inn, og elektroniske apparater må manipuleres etter alle kunstens regler for å unnslippe lovens lange arm.

Se video

Watch Dogs utvikles og utgis av Ubisoft for Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 og PC. Spillet lanseres i løpet av året.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.