Kvikkblikk: Goodboy Galaxy Demo – Puster nytt liv i gammel hardware
0

Kvikkblikk: Goodboy Galaxy Demo – Puster nytt liv i gammel hardware

sep 09 Anders Lønning  

En nisje jeg synes det har vært veldig spennende å følge med på i senere tid er den hvor utviklere med vilje lar seg begrense av gammel hardware når de utvikler spill. En av de nyeste tilskuddene i den nisjen som klarte å gripe min oppmerksomhet er Goodboy Galaxy som i disse dager utvikles til Gameboy Advanced.

Spillet ble nylig fullfinansiert, og vel som det, via Kickstarter og planlagt lansering er en eller annen gang mot slutten av neste år. Inntil da har jeg sjekket ut konsept demoen de solgte spillet på til Kickstarter Backerne, og det var en særdeles stilig opplevelse.

Jeg spilte spillet gjennom hardware emulering på min Mister FPGA, men demoen kan lastes ned fra https://hotpengu.itch.io/goodboy-galaxy-demo og spilles enten via emulator på PCen, på en 3DS med Homebrew installert eller på en Everdrive/Flash cart av noe slag på en original Gameboy Advance.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.