Kvikkblikk: Judgment på PlayStation 5
0

Kvikkblikk: Judgment på PlayStation 5

apr 23 Anders Lønning  

Yakuza spin-off spillet Judgment har fått sin neste generasjons overhaling for PlayStation 5 og Xbox Series X|S, og i den anledning tok Anders en kikk på den nye versjonen

I det store og hele er spillet mye godt det samme som ble lansert i vesten i 2019, men med høyere oppløsning og bildefrekvens. Spillet har også blitt touchet opp noe i sitt visuelle uttrykk, men meninger virker delt om det er en forbedring eller ikke.

Ut i fra det jeg har spilt er Judgment en ny vri på Ryu Ga Goteku oppskriften som også fungerer som et perfekt hoppe på punkt for folk som er nye til serien uten å føle seg overveldet med bakgrunnshistorien til syv forskjellige spill.

Per i dag finnes det ingen måte for spillere å oppgradere fra PlayStation 4 versjonen til denne nye og forbedrede utgaven uten å kjøpe det på nytt, og i den anledning er det vanskelig å anbefale at man skal punge ut fullpris for det som i bunn og grunn er det samme spillet, bare med høyere oppløsning og mer stabil bildefrekvens

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.