Lag din egen Skyrim-variant
0

Lag din egen Skyrim-variant

feb 02 Spill.no  

Bethesda lanserer i disse dager et program for modifisering av rollespillet The Elder Scrolls V: Skyrim sammen med en ny avdeling i Steam ved navn Skyrim Workshop.

Modding

Størsteparten av Skyrim-eierne har fremdeles ikke saumfart hele den enorme verdenen Bethesda har laget for dem, men PC-spillerne har allerede begynt å mase etter et skikkelig program for modifisering av spillet. Og spør, så skal dere få – Bethesda slipper i disse dager en egen samling med verktøy – de samme som ble brukt til utviklingen av Skyrim – for publikum. Har du lyst til å lage dine egne historier og områder, står du dermed fritt til å gjøre det.

Du får også distribuert dine ferdige produkter ved hjelp av en ny del av Steam ved navn Skyrim Workshop. Her blir det mulig å legge opp sine ting, og laste ned og evaluere andres arbeid. Bethesda har laget en kort video som beskriver det hele i detalj,

Se video

The Elder Scrolls V: Skyrim er utviklet og utgitt av Bethesda for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Creation Kit og Skyrim Workshop kommer bare til å være tilgjengelig for PC-eiere.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.