Lag egne Contracts i Hitman
0

Lag egne Contracts i Hitman

sep 28 Spill.no  

IO Interactive demonstrerte i går modusen Contracts i det kommende snikmorderspillet Hitman Absolution, hvor spillerne selv lager oppdrag for hverandre, melder Eurogamer.

Bonuskrav og poeng

Contracts handler om å lage egne oppdrag i brettene fra hovedhistorien, i det de kaller et «omvendt mordmysterie», siden oppgaven er å utføre drapet, ikke finne ut hvem som gjorde det. Modusen ble første gang annonsert i august.

Med et «play to create»-system, legger spilleren selv grunnlaget, ved å besøke et brett fra historiedelen og utføre ett eller flere drap. Hvordan det blir utført, med hvilke kostymer og om han for eksempel kommer seg unna uoppdaget, blir så bonuskrav i oppdraget andre spillere så kan prøve å kopiere. Jo flere bonuskrav man oppfyller, jo mer poeng.

Spill.no har vært og fått prøve både Contracts og selve hoveddelen av spillet, og vi har diskutert modusen med sjefsutvikler Tore Blystad. Det kan du lese resultatet av fredag neste uke. I mellomtiden kan du kose deg med denne videoen, som demonstrerer Contracts-modusen med kommentarer fra spillets utviklere.

Se video

Hitman Absolution utvikles av IO Interactive og utgis av Square Enix for PC, Playstation 3 og Xbox 360. Spillet lanseres 20. november.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.