Lag rollespill med Letter Box
0

Lag rollespill med Letter Box

jan 08 Spill.no  

YouTube-brukeren Ben Gray har kommet opp med en måte å administrere rollespill via Nintendos gratispogram for 3DS, Letter Box, eller Swapnote, som det heter i USA.

RPG-DM på 3DS

Da vi i romjulen videreformidlet Nintendos lansering av Letter Box, som lar deg kommunisere med andre 3DS-brukere ved hjelp av små, tegnede meldinger, skal vi ærlig innrømme at vi ikke vurderte mulighetene programmet byr på på spillfronten. Det er derfor bra at vi har folk som YouTube-bruker og spillstudent Ben Gray, som øyeblikkelig satte seg ned for å finne ut hvordan dette kunne benyttes i spillsammenheng. Han kom til slutt frem til at tradisjonelle rollespill lett kan administreres gjennom systemet, og har laget en instruksjonsvideo for alle aspirerende Dungeon Masters som kunne tenke seg å lage et spill for vennene sine.

Se video

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.