Lager Timesplitters-hyllest i samarbeid med Crytek
0

Lager Timesplitters-hyllest i samarbeid med Crytek

mar 17 Spill.no  

Teamet bak fanhyllesten Timesplitters Rewind forteller i et intervju med Cooking With Grenades at de samarbeider med lisenseier Crytek så ofte de har mulighet.

Enspiller på sikt

Splitter blir en blanding av de tre klassiske spillene, men i første omgang kun som et flerspillerspill. Planen er å oppdatere grafikk og fysikk til dagens standard, men tvilholde på den gamle følelsen fra originalene. Det blir til og med mulig å velge mellom spillestilen fra det første eller de neste to spillene.

Videre foreteller prosjektleder Michael Hubicka at de, så sant Crytek går med på det, ønsker å hente tilbake stemmeskuespillerne fra de første spillene for nye replikker, og at de håper å kunne gi ut en enspillerutgave på sikt.

En konsollversjon er ifølge Hubicka også planlagt, men det må bli senere, og med Cryteks velsignelse. Det blir i første omgang ikke lagt til noen nye figurer, da teamet allerede har over 300 som skal med fra de gamle spillene, men det er mulig det kommer nye flerspillermoduser etter hvert. Et modde-verktøy blir tilgjengelig på lansering.

Helt gratis

Utviklerstudioet bak TimeSplitters-serien, som fikk en svært solid kultbase under forrige generasjons konsoller, Free Radical, ble i sin tid lagt ned og omdøpt til Crytek UK, som for tiden ifølge Hubicka er temmelig opptatt for tiden med Homefront 2 og det nylig lanserte Crysis 3. 

Etter at det ble klart at de selv ikke kommer til å gjøre noe med Timesplitters-serien med det aller første, gikk de med på å la Hubicka og resten av teamet utgi Timesplitters Rewind, på betingelse av at det skal være gratis. En ren flerspillerutgave vil bli tilgjengelig før jul en gang.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.