Lanseringstrailer og dato for Scrolls
0

Lanseringstrailer og dato for Scrolls

mai 28 Spill.no  

Mojang har sluppet en lanseringstrailer for sitt neste spill Scrolls, og røpet at spillet går i åpen beta den 3. juni. Det hadde ikke vært overraskende om svenskene knytter betaen tett opp mot det ferdige spillet med tanke på modellen til deres storsuksess Minecraft, så den virkelige lanseringen står nok rett rundt hjørnet.

Mojang er mest kjent for Minecraft. Byggespillet gikk fra å være et ukjent spill i alpha-stadiet til å bli et av verdens mest populære spill, og Mojang var plutselig blitt en av verdens aller største uavhengige utviklere. For tiden holder de på med to kommende spill: romspillet 0x10^c, og nettopp Scrolls, som blir et strategispill der elementer fra kort- og bretspill  skal spille en stor rolle. Spillet har vært noe omstridt, og Notch og kollegaene hans vant en rettssak mot gigantiske Bethesda om rettighetene til navnet. I traileren får vi se spillet i aksjon, noe som gir assossiasjoner til både Magic: The Gathering og Plants vs. Zombies

Scrolls utvikles og utgis av Mojang til PC. Lanseringsdato er foreløpig ukjent. 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.