Lar deg kjøpe ekstra papp
0

Lar deg kjøpe ekstra papp

27. april lanseres Nintendo Labo til Switch, og er du er redd for å ødelegge pappmaskinene du bygger, trenger du ikke lenger frykte. Nintendo har nemlig bestemt seg for å selge reservepapp til alle som trenger en erstatning for biter som forsvinner eller blir ødelagt.

NAPP MED PAPP: Nintendos Labo-prosjekt skal (p)appellere til alle som har den minste skaperglede eller kreative gnist.

Det er selvfølgelig lett å gjøre et poeng om hvor dyrt denne pappen er i forhold til den du finner i bananesker postpakker rundt omkring på matbutikker og kontorværelser.

Likevel er det greit å vite at du kan få Nintendo-stempla primapapp som erstatning, hvis du skulle ønske det.

Med andre ord er det helt trygt å la lillebrødre, nieser og kjæledyr prøve seg på ei nymontert Labo-fiskestang.

Så lenge du har lommepengene til å kjøpe ekstradelene, så klart.

Dersom du trenger ekstra papp til dine Nintendo Labo-gadgets, vil prisen nemlig avhenge litt av hvilke deler det er snakk om.

De ulike duppedittene fra «Variety Kit»-settet, ligger alle med en pris på mellom rundt 30 og 120 kroner (2,99 til 11,99 dollar). Robotdrakta vil i sin helhet koste cirka 600 kroner å erstatte (61,92 dollar), mens det også skal være mulig å bytte ut kun deler av drakta, dersom ei snor ryker, eller hodevisiret går i stykker.

About Håkon Kvam Lyngstad

Journaliststudent ved Høgskulen i Volda som brenner for spill som et narrativt medium. Samtidig forelsket i fighting- og musikkspill som bombarder sansene med lys, lyd og endeløse kombomålere.