Larian skuffet over fantasien til Baldur’s Gate 3 spillerne
0

Larian skuffet over fantasien til Baldur’s Gate 3 spillerne

okt 12 Alexander Lund  

Baldurs Gate 3 har kjørt Early Access av det etterlengtede Baldurs Gate 3 i en stund nå, og særlig en ting har utviklerne i Larian lagt merke til.

Ifølge dem har spillerne laget for kjedelige figurer. Larian har nemlig tatt en titt på statistikken over hvordan vi skaper våre avatarer i spillet, og resultatet viser at de fleste av oss liker figurer som ligner oss selv.

Congratulations, you’ve basically made the default Vault Dweller. What the hell guys. We gave you demon eyes, horns, and even tails. We are sorely disappointed. Go crazy. We worked hard on this! 

Larian Webpage

Vault Dweller er en referanse til karakterene vi spiller som i Fallout franchise og som alltid er et vanlig menneske i en verden full av monstre.

Nå skal riktignok klagingen til Larian ikke taes 100% seriøst. Utviklerne meddelte samtidig at de fikser eller jobber med de mange bugs og glitchene som er blitt oppdaget så langt i Early Access.

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill