«LawBreakers» utvikler stenger dørene
0

«LawBreakers» utvikler stenger dørene

mai 14 Anders Lønning  

Bare noen få uker etter å ha lansert deres nyeste spill Radical Heights melder Cliff «CliffyB» Bleszinski at studioet hans Boss Key Productions legges ned.

Bleszinski utdypet avgjørelsen via Twitter:

– Fra i dag av legger vi ned Boss Key Productions. For fire år siden planla jeg å starte et studio i verdensklasse og ansatte noen av de beste folkene i industrien. De jobbet utrettelig for å levere kvalitet og, selv om vi hadde både oppturer og nedturer, tror jeg vi hadde det gøy underveis.

ARENA SHOOTER: På lik linje med Quake Champions prøvde LawBreakers å fange feelingen av Arena Shooter sjangeren med varierende suksess.

Boss Key Productions ble startet i 2014, og LawBreakers, et spill som åpenlyst hentet inspirasjon fra spill som Unreal Tournament og Quake 3, ble deres første spill.

– LawBreakers var et flott spill som uheldigvis ikke fant sitt publikum, og som et siste forsøk prøvde vi å levere vår vri på den populære Battle Royale sjangere  n med Radical Heights, et spill som ble godt mottatt men som endte opp med å bli «too little, too late» for oss.

Bleszinski melder at Radical Heights serverene vil fortsatt være i drift enn så lenge, og antyder at selv om dette er kroken på døra for Boss Key betyr ikke det at Blezinski, som tidligere var en av de mest profilerte designerne hos Epic Games hvor han jobbet på Jazz Jackrabbit, Unreal og var sjefsdesigner på den første Gears of War trilogien, er ferdig med spillindustrien

– Spill kommer alltid til å være en del av hvem jeg er, og jeg håper jeg får muligheten til lage noe nytt en dag. Foreløpig trekker jeg meg tilbake for å nytte tiden til å reflektere.

Bleszinski takker så videre de som har støttet studioet i løpet av de fire årene det har vært i drift, samt de som har jobbet for han hos Boss Key Productions

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.