Lekker trailerparodi
0

Lekker trailerparodi

jan 13 Spill.no  

«Bulletstorm» fra People Can Fly og Epic Games er et actionspill med en unik vri: det blander nemlig inn en solid dose makaber humor inn i førstepersonsskytingen sin. Nå har Epic Games sluppet en ny trailer fra spillet som virkelig understreker at humoren er i fokus i spillet.

Parodi

I «Bulletstorm» spiller man den forfylla rompiraten Grayson Hunt, i kamp mot mutanter og kannibaler. Dette er ikke nok et skytespill som tar seg selv seriøst, i «Bulletstorm» handler det om å drepe fiendene med stil ved hjelp av skytevåpen, pisk og omgivelsene. Med «Gears of War»-utvikler Cliff Bleszinski involvert i spillet knytter det seg store forventninger til actiondelene.

Den nyeste traileren fra spillet er herlig forseggjort med høyt detaljnivå, og parodierer en viss annen kjent spillserie. Kos deg med den her:

Er du sugen på flere videoer fra «Bulletstorm», sjekk ut vår siste Søndagstapas.

«Bulletstorm» utvikles av People Can Fly og Epic Games, og utgis av Electronic Arts. Spillet lanseres 22. februar i år på PC, Playstation 3 og Xbox 360.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.