Lite innhold, men enkelt å plukke opp
0

Lite innhold, men enkelt å plukke opp

okt 22 Stian Koxvig  

SNK Heroines Tag Team Frenzy er den typen slåssespill jeg lett kan sette meg ned med. Det er lett å plukke opp, appellerer til SNKs tilhengerskare, og har en lett og leken tone.

INGEN STJERNEMODELL: Spillet leverer flotte farger, men 3D-modellene imponerer ikke.

Der hvor Tekken har et stort karakterutvalg og komplekse cinematiske effekter, leverer SNK Heroines Tag Team Frenzy et enklere slåsspill. Vi har tilgang til tolv karakterer fra SNK-serier som for eksempel King of Fighters, og en av karakterene er Terry Bogard i nytt kjønn.

Her begynner også en lang liste av spillets relativt store problemer. Fanservicen er kanskje litt for høyfrekvent spillet, som kun har kvinnelige spillbare karakterer.De er alle kledd i antrekk som ikke akkurat etterlater mye til fantasien, og dette kommer også i veien for et narrativ som ikke holder mål. Fanservicen er skamløs, men det fungerer faktisk. Det er veldig, veldig japansk, uten at jeg skal gå alt for mye inn i detaljene på hva jeg mener med det.

SPEKTAKULÆRT: Spesialangrepene ser veldig bra ut

Det er en historiemodus her, og der våkner alle karakterene opp i et hemmelig herskapshus eid av Kukri fra King of Fighters XIV. Plottet er like generisk som i de fleste andre slåssespill, og klarer ikke å levere.

Her møter vi en arketypiske pervers onde skurken som samler kvinner for å slåss, med overvåkningskameraer for å dokumentere det hele. Jeg har hørt det før.

3D-modellene av karakterene er heller ikke spesielt interessante, og klarer ikke å levere på det grafiske. Spillet blir da ikke spesielt pent å se på. Og selv på min 60-tommer HD TV klarer ikke SNK Heroines på Switch å levere noe som ser nytt ut. Med tolv spillbare karakterer er det også litt lite variasjon for min smak. Jeg er veldig glad i å låse opp nye ting i slåsspill, men det er haugevis av DLC-karakterer på vei, inkludert Thief Arthur fra Square Enix Million Arthur serie.

Gameplayet er hvor SNK Heroines Tag Team Frenzy klarer å levere, for det er lett å sette seg inn i. Du vil hovedsakelig bruke fire knapper, to for å angripe, en for å gripe tak i motstanderen, og en for spesialangrep. Når fiendens HP kommer ned under et visst nivå, kan du bruke et avsluttende spesialangrep for å vinne kampen. Spillet undertittelen Tag Team Frenzy, kommer av at man må være to stykk i kampene, én til å angripe, og én som backup. Man kan altså bytte mellom lagvenninnene midt i kampene. Støttespilleren kan fylle opp sitt spesialangrep, og da levere et kraftig angrep med en gang de kommer inn i kampen. Disse angrepene ser jevnt over fabelaktige ut.

ASPARGES: Et sunt alternativ på grillen

Et spill som dette klarer å vise akkurat hvor fantastisk Switchens Pro Controller er. Jeg gjorde et par kamper med vanlige Joy-con, men det er ikke noe tvil om at om du skal spille dette på Switch, bør du definitivt bruke Pro-kontrolleren. Spillet fløt overraskende godt i onlinemodus, og kampene er kjempemorsomme på Switch.

Dette kampsystemet er ganske intenst, og gjør spillet ekstremt spennende. Spillet har også en online modus som er kjempemoro, og der SNK-fansen kommer til å bruke mest tid. De fleste fan av denne sjangeren vil nok finne Tag Team Frenzy litt casual, men for folk som ikke har erfaring med sjangeren er dette kanskje tidenes introduksjon til det.

SNK Heroines Tag Team Frenzy leverer på det aller viktigste, gameplayet og slåssingen, dessverre skulle jeg gjerne ha sett mye mye mer innhold, for det er lett å plukke opp, lett å ha det moro med, men føles fort litt kjedelig grunnet mangelen på innhold. Spillet hadde trengt flere karakterer, flere gamemodes, og rett og slett bare mer å gjøre.

VOLDELIG RYTME: En tamburin kan brukes som våpen

De fleste SNK-fans vil få pengene sine i verdi her, og om du aldri har spilt et slåssespill, er dette et av enklere å begynne med, og en fin introduksjon til en veldig morsom sjanger.

About Stian Koxvig

25 år gammel mann med bakgrunn innenfor film og journalistikk. Spiller det meste men er veldig glad i Final Fantasy, Metal Gear Solid og The Legend of Zelda: Er lidenskapelig opptatt av film

Legg igjen en kommentar

You must be logged in to post a comment.