Lite nytt fra Nintendo
0

Lite nytt fra Nintendo

des 27 Spill.no  

Nintendo startet tidligere i år en nettstream kalt Nintendo Direct, der Nintendo-sjef Saturo Iwata taler direkte til fansen med nyheter om kommende spill, nye annonseringer, og så videre. Etter å ha fortært julematen kastet Iwata seg foran kamera, for natt til i dag ble en helt ny Nintendo Direct sendt fra Japan.

Lite nytt

Amerikanere og europeere som døgnet med tolk for å få med seg de siste nyhetene fra Nintendos hovedkvarter ble nok skuffet. Få nyheter ble presentert, og Iwata snakket for det meste om titler vi allerede kjenner til. Han kunne bekrefte at Kid Icarus: Uprising lanseres i mars i år, og spillets nye flerspillermodus der man spiller tre mot tre ble vist frem. Flerspilleren kan og spilles over internett, kunne Iwata proklamere.

Iwata annonserte også neste spill i strategiserien Fire Emblem, som skal lanseres til 3DS i april i Japan. Noen europeisk dato vet vi ikke ennå.

I tillegg benyttet Iwata anledningen til å fortelle om demoer som nå er nedlastbare via Nintendo 3DS-butikken. Ifølge Iwata er spill som Resident Evil: Revelations og Metal Gear Solid: Snake Eater 3D allerede tilgjengelig i demoversjon for nedlasting for japanske 3DS-spillere, men vi aner ikke når vi får demoer her i Norge.

Så, ikke all verdens Nintendo-nyheter å sitte oppe hele natten for, med andre ord. Tilbake til julematen for vår del.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.