0

Liveblogg: Se Nintendos presentasjon fra E3 2018 her

Som et urverk er Nintendo på pletten for å avslutte rekka av presentasjoner og konferanser fra E3, som alltid på tirsdag klokka 18.00 norsk tid. I år vet vi at vi vil få se mye fra Super Smash Bros. til Nintendo Switch.

Kanskje får vi også se noe fra Switch-versjonen av monsterhitten Fortnite, eller kanskje en ordentlig første titt på Metroid Prime 4. Nintendo bruker å være gode på å holde kortene tett til brystet, så en og annen overraskelse vil nok også dukke opp.

Etter presentasjonen vil den japanske utgiveren fortsette livesendingen med både ei Smash Bros.-turnering, og de etter hvert nokså tradsjonsrike Treehouse-sendingene, som går i dybden på de fleste av spillene som blir vist fram. Noen ganger blir det også annonsert mer småsnacks på disse sendingene i etterkant, så om du er interessert i Switch, er det verdt å få med seg også disse.

Vi sitter klare i livebloggen, og gleder oss til å dele våre inntrykk underveis!

About Håkon Kvam Lyngstad

Journaliststudent ved Høgskulen i Volda som brenner for spill som et narrativt medium. Samtidig forelsket i fighting- og musikkspill som bombarder sansene med lys, lyd og endeløse kombomålere.

Legg igjen en kommentar

You must be logged in to post a comment.