Live-sending med Kratos i dag
0

Live-sending med Kratos i dag

apr 30 Spill.no  

Spillregissør for Sonys nyannonserte storsatsing God of War: Ascension, Todd Papy, vil i ettermiddag presentere spillet live på den offisielle PlayStation-bloggen.

Kratos live

Etter uker med viralkampanjer, lekkasjer og rykter, var det nylig klart for annonsering av PlayStation 3-spillet God of War: Ascension. Men siden det har det vært stille som graven fra den agressive spartaneren. En fersk Twitter-melding fra PlayStation Europe melder imidlertid om at de allerede senere i dag kommer til å nok en gang ta bladet fra munnen, og denne gangen er det spillregissør Todd Papy som får ordet.

Se video

Rundt klokken 17 i dag (30. april), planlegger utgiveren å live-overføre en spesialsending på den offisielle PlayStation-bloggen, hvor vi får presentert det kommende actionspillet. Hva sendingen kommer til å inneholde vet vi foreløpig lite om, men den som venter får se.

God of War: Ascension utvikles av SCE Santa Monica Studio og utgis av Sony for PlayStation 3. Spillet lanseres til våren 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.