Lyst på 30 år med spillhistorie?
0

Lyst på 30 år med spillhistorie?

feb 07 Spill.no  

eBay-brukeren videogames.museum har lagt hele spillsamlingen sin ut for salg på nettauksjonen.

Omfattende samling

Samlingen er ifølge selgeren et resultat av over 30 år med hengivenhet til elektroniske spill, og består i sin helhet av 6850 spill, hvor bare 70 mangler originalforpakning. Hele 331 konsoller følger med – 307 av dem i original eske – og 220 håndkontroller. I tillegg kommer 185 enkeltartikler, som kabler, ladere og adaptere.

Blant de største titlene finner vi navn som Mario, Zelda, Metroid, Kirby, Castlevania, Metal Gear og Final Fantasy, men det mangler heller ikke på obskuriteter i samlingen. Selgeren oppgir at det aller, aller meste er i svært god til perfekt stand, og at det eneste i dårlig forfatning er såpass sjeldent at det likevel har høy verdi.

Ikke akkurat gratis

Og herr videogames.museum har virkelig også tenkt å ta seg betalt for herligheten. 550 000 dollar er startpris på samlingen, og i skrivende stund er det ingen som har lagt inn bud. Men kanskje det finnes noen der ute som både har plass, penger og interessen som kreves for en slik samling?

Sjekk auksjonen HER og en full liste over spillene HER. Bilder av hver artikkel kan finnes HER.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.