Lyst på din egen WoW-server?
0

Lyst på din egen WoW-server?

okt 16 Spill.no  

Blizzard Entertainment legger neste uke ut pensjonert server-maskinvare brukt under oppstarten av World of Warcraft på eBay. Inntektene går uavkortet til veldedighet.

Spillhistorie

World of Warcraft har med sine syv år på baken vært ute lenge nok til at minnene fra den spede oppstarten setter lojale spillere i det nostalgiske hjørnet. Husker du alle bugsene under betatestingen, eller da Molten Core var en real utfordring for enorme grupper? Da man ikke fikk vanlig mount før nivå 40, og epic-mount, som ingen hadde råd til (1000g!!!) ble tilgjengelig på maksnivået, lvl 60? 

Panda-kjæledyret som fulgte med i den på den tiden enorme spesialutgaven? Da Paladin-klassen var urettferdig kraftig, og bare Alliance hadde tilgang på dem? Da Leroy Jenkins var en hysterisk morsom YouTube-video som ble analysert og hyllet som et perfekt slag mot MMORPG-elitismen?

Ekte WoW-nostalgi:

Nye servere hver uke

Fra neste uke får du muligheten til å kjøpe biter av maskinvaren som støttet serveren din på den tiden. Blizzard kommer nemlig til å legge ut en rekke pensjonerte servere på eBay for å samle inn penger til det velkjente veldedighetsmålet St. Jude Children’s Research Hospital. Auksjonen kommer til å vare i en måned, og nye servere blir lagt ut hver uke. For en oversikt over hvilke som legges ut når, kan du klikke deg inn på infosiden på eBay.

World of Warcraft er et nettrollespill utviklet av Blizzard Entertainment, som regnes for å ha rundt 10 millioner spillere. Spillet ble utgitt i 2004 i Nord-Amerika, og februar 2005 i Europa, og er nå i sin tredje tilleggspakke, Cataclysm.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.