Lyst på et annerledes MMO?
0

Lyst på et annerledes MMO?

sep 08 Spill.no  

På grunn av høye kostnader og knallhard konkurranse, flommer ikke markedet over av indie-MMOer. I 2010 kom det imidlertid ut en pussig liten sak ved navn Love, som alle med en forkjærlighet for det nyskapende og litt merkelige bør sjekke ut. 

Enmannsjobb

Love er utviklet av en eneste person, Eskil Steenberg fra Stockholm. For å  klare å skape et stort nok miljø har han vært kreativ- spillets områder er fullstendig datagenerert. Spillet har ingen tradisjonelle quests heller, alt av progresjon foregår som et resultat av samarbeid med andre spillere om å bekjempe AI-fiender og forme landskapet, ikke ulikt et visst annet førstepersonsspill med spesiell grafikk.  

Impresjonistisk stil har tidligere vært å finne i f.eks Legend of Zelda: Skyward Sword, og er kanskje hovedkomponenten i Loves fullstendig unike utseende og atmosfære. Minimalistisk, men likevel vakkert og med en surrealistisk vri. 

Love er nettopp blitt gratis å spille, og kan lastes ned på spillets offisielle side

Se video her

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.