Maksnivå i Guild Wars 2
0

Maksnivå i Guild Wars 2

aug 28 Spill.no  

En flittig spiller har oppnådd maksnivået, nivå 80, i Guild Wars 2, etter tre dager med iherdig spilling, melder nettstedet MMO Culture. Spillet lanseres offisielt i dag, etter at forhåndsbestillere har hatt tilgang på spillet i helgen.

Produserte seg til 80

Det er spilleren Surfeuz som klarte bragden i går, da han etter å ha frest gjennom på vanlig måte til nivå 60, jobbet seg opp de siste 20 ved hjelp av såkalt crafting, eller produksjon, på godt norsk. Han fikk god hjelp fra guild-medlemmer, som konstant forsynte ham med råvarer. I Guild Wars 2 får man erfaringspoeng for å lage ting, og det ser ut til at det er lettere enn antatt å kun klatre i nivå ved hjelp av dette.

Når det er sagt, Surfeuz må nok tilbake og gjøre oppdrag for å samle inn poeng til innkjøp av visse gjenstander og utstyr, og han har jo tross alt hoppet over de 20 siste nivåene i spillet, så det gjenstår en haug med innhold han kan oppleve for første gang om han starter en ny figur, noe han garantert gjør veldig snart. Men førstemann til 80 – det ble han.

Vi spiller for tiden Guild Wars 2, og vil komme med en innledende anmeldelse i løpet av de neste par ukene.

Guild Wars 2 utvikles og utgis av ArenaNet for PC, og lanseres offisielt 28. august. Spillet krever ingen abonnement for å spille.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.