Mario inntar Scribblenauts
0

Mario inntar Scribblenauts

okt 18 Spill.no  

Det eksperimentelle spillet Scribblenauts lot fantasien få fritt spillerom ved å la spilleren tilkalle alt han kunne tenke seg av gjenstander kun ved å skrive inn navnet på tingen han ville ha i spillet. I den kommende Wii U-versjonen kalt Scribblenauts Unlimited, har Nintendo lånt bort noen av sine mest kjente figurer til utvikleren 5th Cell.

Zelda og Mario

Det betyr at helten Maxwell vil få mulighet til å tilkalle Yoshi, Mario, prinsessen og andre kjente Mario-figurer, i tillegg til en rekke vesener fra Zelda-spillene. Dermed er det bare å sette i gang sin egen lille teaterforestilling på skjermen der du kan leve ut alle dine mørkeste Nintendo-fantasier.

Scribblenauts Unlimited kommer til Wii U og 3DS, og de ekstra Nintendo-figurene er foreløpig kun bekreftet til Wii U. Spillet lanseres ikke i Europa før i 2013 en gang.

Se traileren til Scribblenauts Unlimited her:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.