Mario Kart 8 har solgt over 1.2 millioner!
0

Mario Kart 8 har solgt over 1.2 millioner!

jun 04 Spill.no  

Det har vært mye kritikk mot Nintendo, rundt at de ikke får gitt ut spillene sine fort nok. Deres forrige store Wii U spill var Super Mario 3D World, som kom før jul, og Donkey Kong Country Tropical Freeze, utgitt i februar. Siden da har de holdt kortene til brystet angående andre prosjekter, og satt fokuset på deres neste storspill: Mario Kart 8! Spillet, som ble annonsert på fjorårets E3, skulle bli et storspill, og fra annonsering har vi blitt vist nydelige baner, én etter én. Spillet så nydelig ut, og hadde nye gameplay-elementer som Anti-Gravity, som forandrer strategiene en må bruke for å vinne.

Mange ble skuffet over den lange ventetiden, mens andre mente spille brakte for lite til bordet for å kjøpe en ny konsoll for. Men Nintendo viste sannelig tilliten sin til spillet, da de fortalte at de skulle sette i gang et ettårslangt markedsføringsprogram. De slapp ut reklamer som langt overgikk alt vi tidligere hadde sett til den dårligselgende konsollen, og alt lovte godt.

Spille ble lansert fredag 30. mai, og på mandag 2. juni sendte Nintendo ut en tweet på Twitter som fortalte at spillet deres hadde solgt over hele 1.2 millioner eksemplarer over helga. Dette er det nest-raskeste et Mario Kart spill har solgt på utgivelsen, og det viser tegn til at diverse prediksjoner om at spillet bare kom til å nå 1.24 millioner kopier, må se seg slått. Disse beregningene var tatt ut av prosentvis hvor mange konsolleiere som tidligere kjøpte spill i serien, samt Nintendos salgsmål innen mars 2015.

Ting lyder med andre ord godt for Nintendos nyeste spill, og for deres del får vi håpe at salget fortsetter. Du kan lese Spill.no sin anmeldelse av spillet HER, der det fikk terningkast 6!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.