Mario-maraton på Tøyen
0

Mario-maraton på Tøyen

jul 13 Spill.no  

Spillegal-gutta samler seg atter en gang i en leilighet på Tøyen i Oslo for å spille gjennom enorme mengder spill. Live!

Mariothon

Det er langt fra første gang vi skriver om våre venner i Spillegals helgesysler (eller mangel på dem), men det er alltid like trivelig. Trivelig er også forumsjef/boligeier Filip Mauricio Fløgstad, som nok en gang inviterer til spillekveld i sin leilighet på beste østkant i Oslo. 

Denne helgen er det ingen ringere enn Mario som skal til pers, og her er det seriens absolutte høydepunkt som har blitt plukket. 

Spillene

Super Mario Bros. skal gjennomføres på det de regner med blir rundt ti minutter, mens Super Mario Bros. 3 skal forseres gjennom alle åtte verdenene, uten hjelp fra tryllefløyta. I Super Mario 64 begynner moroa for alvor, da gjengen har satt seg fore å ta 120 stjerner før de sier seg ferdige. Til slutt skal Super Mario Galaxy spilles så langt folk gidder å spille eller se på. Etter de nødvendige 60 stjernene, selvfølgelig.

Spillegal-gjengen er allerede i full gang med første spill, og skal holde på til enten krampa tar dem, folk blir lei, eller mandagen melder seg.

Har du lyst til å se på? Hele seansen live-overføres direkte fra Tøyen! Klikk deg inn HER for å følge moroa hele helgen! HER! HER! Eller HER!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.