Marvel-antihelt får eget spill
0

Marvel-antihelt får eget spill

jul 16 Spill.no  

Activision har annonsert Deadpool: The Game, basert på den rappkjeftede antihelten Deadpool fra Marvel-universet.

Nøytral og rappkjeftet

Blant de som ikke leser tegneserier, er nok Deadpool best kjent som det stumme og noe groteske misfosteret med sverd til armer i filmen X-Men: Origins, men på papiret er antihelten en helt annen skikkelse.

Deadpool blir også kalt The Merc with a Mouth, og er kjent for sine sleivete bemerkninger og nøytrale posisjonering mellom slemme og snille i Marvel-verdenen. Han har eksistert siden tidlig 90-tall, og regnes som et svært populært humoristisk innslag i et ellers ganske dystert tegneserieunivers.

Ingen film på vei

Det passer dermed fint med et spill basert på karen. Selv om også The Amazing Spider-Man byr på rappkjeftede Spider-Man og hans vittige repertoar, vitner denne traileren (og ikke minst den offisielle nettsiden) om Deadpool: The Game kommer til å bli en betraktelig mer humorbasert affære. At Nathan Drake-skuespiller Nolan North bidrar med stemme, skader heller ikke.

Ingen plattformer er ennå annonsert for spillet, men vi regner med en sedvanlig Xbox 360/Playstation 3-kombinasjon, og kanskje en PC- og Wii U-lansering i tillegg. Ingen film basert på Deadpool er foreløpig annonsert, så dette ser ut til å bli et eget spill.

Se trailer

Deadpool utvikles av High Moon Studios (Transformers: Fall of Cybertron, The Bourne Conspiracy) og utgis av Activision. Spillet lanseres en gang i 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.