Mass Effect 3-DLC med achievements
0

Mass Effect 3-DLC med achievements

mar 06 Spill.no  

Mass Effect 3 lanseres i slutten av uka, men allerede er den første nedlastbare pakken klar. I From Ashes får du et ekstra lagmedlem med deg i mannskapet ditt, et nytt oppdrag, et nytt våpen og nye kostymer til alle lagmedlemmene dine.

Gratis i samlerutgaven

I tillegg byr også nedlastingen på ekstra achievementpoints på Xbox 360, i tillegg til de 1000 man kan sanke i hovedspillet. Den nedlastbare pakken er ute allerede på Xbox Live Marketplace, og koster 800 MS Points. Den vil også dukke opp på Playstation 3 og Origin i løpet av uka. Er du en av de som går for samlerutgaven av spillet, skal det følge med en kode for tilleggspakken slik at du kan laste den ned gratis.

Pleier du å kjøpe tilleggspakker til spill? Og kommer du til å kjøpe From Ashes til Mass Effect 3? Diskusjonen tar vi i kommentarfeltet.

PS: Anmeldelsen vår av Mass Effect 3 er rett rundt hjørnet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.