Mass Effect 4 blir uten Shepard
0

Mass Effect 4 blir uten Shepard

okt 20 Spill.no  

Biowares Fabrice Condominas forteller i et intevju med nettstedet VG247 at de er ferdige med Shepard som hovedperson i Mass Effect-serien.

Ingen Shepard 2

Det har aldri hersket særlig tvil om at den enormt innbringende rollespillserien vil fortsette, også etter at det tredje kapittelet omsider avsluttes. Og selv om Bioware foreløpig har latt være å snakke om et Mass Effect 4, er det én ting som er klart:

– Det er én ting vi er helt sikre på: De blir slutt på Shepard, og trilogien er over. Det er utgangspunktet vårt ,sier Condominas i intervjuet.

Han forklarer videre at det ikke blir snakk om en lignende rollefigur heller, som en «Shepard 2», som han kaller det, men snarere vil både kontekst og rollegalleri være svært forskjellig i neste omgang, lover han. Men det er fremdeles mye som gjenstår før spillet er ferdigdefinert.

– Mass Effect-universet er stort og detaljrikt. For øyeblikket vet vi ikke en gang hvilket tidsrom vi skal befinne oss i. Alt vi gjør er å samle ideer fra teamene og lytte til tilbakemeldinger, forteller han.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.