Max Payne-studio legges ned
0

Max Payne-studio legges ned

jul 10 Spill.no  

Rockstar legger ned sitt Rockstar Vancouver-studio, og starter opp et nytt foretak i Oakville, i nærheten av Toronto på andre siden av Canada, melder Eurogamer.

Bygger ut Rockstar Toronto

Rockstar Vancouver står blant annet bak hovedarbeidet på Max Payne 3 og spillperlen Bully (Canis Canem Edit i Europa), og studiets rundt 35 ansatte blir tilbudt enten en jobb i Rockstars nye lokaler i Oakville, som blir Rockstar Torontos nye lokaler. I tillegg skal rundt 50 stillinger fylles i det nye super-studioet.

– Ved å utvide Rocstar Toronto og samle våre canadiske utviklertalenter under ett tak understreker vår innsats for å bygge team i verdensklasse som kan lage grensprengende underholdningsopplevelser av den typen Rockstar er kjent for, forteller Rockstars Jennifer Kolbe.

Med tanke på hvor høyt vi setter Bully, satser vi på at flesteparten fra det gamle teamet blir med videre til øst-Canada, og kan legge grunnlaget for en oppfølger så snart Grand Theft Auto V havner på markedet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.