Mega Man + Monster Hunter = Sant
0

Mega Man + Monster Hunter = Sant

apr 13 Anders Lønning  

Den offisielle Twitter-kontoen til Monster Hunter: World annonserte fredag at tiden endelig er kommet for årets største crossover-event.

Du tenker kanskje på Avengers: Infinity War, men nei, jeg snakker selvfølgelig om Mega Man x Monster: Hunter World-prosjektet.

Oppdraget heter ‘A Rush of Blood’, og er del av ‘Spring Blossom’-festivalen som for tiden foregår i spillet. Dette er et 7-stjerners oppdrag hvor spillere som er Hunter Rank 13 eller høyere kan jakte to Odogaron i arenaen, for å låse opp et pikselert Mega Man-kostyme til kattehjelperne i spillet.

Når Palicoen har på seg dette kostymet, ser den ut som en tredimensjonal 8-bits Mega Man (litt som den merkelige Mario-amiiboen), komplett med Mega Blastere og Energy Tank.

Musikken i Monster Hunter: World endrer seg også sammen med kostymet, hvor avhengig av hva slags våpen spillerne bruker, vil forskjellige sanger fra de klassiske Mega Man-spillene dure på mens man jakter. Personlig ser jeg frem til å høre musikken fra Dr. Wilys slott i Mega Man 2, mens jeg denger en Rathian med et enormt sverd.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.