0

Mega Man X Legacy Collection kommer i juli

apr 11 Stian Koxvig  

Tidligere i år bekreftet Capcom at noen av de mest klassiske Mega Man-spillene skulle pusses opp for PS4, PC, Xbox One og Switch. Nå har de endelig sluppet mer informasjon om samlepakkene. 

Megaman X, X2, X3 og X4 slippes i en pakke, og X5, X6, X7 og X8 slippes i en pakke. Mega Man X Legacy Collection 1 og 2 slippes samtidig den 24. juli.

Samlepakkene vil også ha en «X Challenge»-modus, som setter deg opp mot noen klassiske Mega Man-bosser. Her kan du velge tre våpen du tar med deg inn i kamp, og modusen vil ha rangeringstavler for de som liker å skryte litt av tidene sine. Det vil også være med lydsporet til XX2 og X3, samt flere remixer av klassiske Mega Man-låter.

TENNER OG KLØR: Vanskelige bosser og stilige karakterdesign er blant de sterkeste kjennetegnene på et godt Mega Man-spill.

Begge samlepakkene vil slippes på hver sin disk til PS4 og Xbox One, mens Switch-eierne vil få tilgang til Collection 1 på kassett, og Collection 2 som en nedlastningskode.

Gir dette deg nye nostalgiske sommerplaner?

About Stian Koxvig

Bakgrunn innenfor film og journalistikk. Spiller det meste men er veldig glad i Final Fantasy, Metal Gear Solid og The Legend of Zelda: Er lidenskapelig opptatt av film