Mer Alan Wake på gang
0

Mer Alan Wake på gang

feb 10 Spill.no  

Utvikler Remedy har videre planer for Alan Wake etter utgivelsen av den episodebaserte Alan Wake’s American Nightmare.

Mer trøbbel

Krimforfatteren Alan Wake har det med å havne i trøbbel, og skal vi tro utvikler Remedy rett, er det langt fra slutt på elendigheten. I disse dager er det endelig klart for en PC-utgave av det opprinnelige Alan Wake, mens Xbox 360-eiere straks kan laste ned første episode av Alan Wake’s American Nightmare. Remedy har med andre ord hendene fulle for øyeblikket, men tenker likevel fremover.

– Vi kommer helt klart til å fortsette med Wake. Akkurat nå fokuserer vi på å få ut PC-utgaven neste uke, og deretter American Nightmare. Og det er litt tidlig å snakke om hva neste steg blir, men vi har selvsagt allerede satt ting i gang, forteller Matias Myllyrinne fra Remedy i et intervju med Joystiq.

Hva det blir er med andre ord hemmelig foreløpig, men det virker sikkert at den finske utvikleren kommer til å fortsette med å gjøre livet vanskelig for vår lommelykt-bevæpnede venn.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.